top of page

FÖRFÖRD av Frankrike

Jag är kär. Det är en gammal ungdomsförälskelse som blommat upp igen efter nästan 30 år och för tillfället befinner jag mig mitt i den. Det vill säga i Frankrike. För andra gången i sommar har jag åkt till den lilla byn Peyriac de Mer i södra delen av landet och jag är helt såld. Förstås. Här finns ostron, vin, bad och rosa flamingos. Jag bor dessutom på ett litet pensionat, Le Flamant Rouge, som när jag kom hit första gången visade sig drivas en svenska, från Sundsvall till på köpet. En bland många anledningar till att jag gillar det här stället så mycket är att det liksom känns som att man bor här. Skön avslappnad stämning, otvunget umgänge, gemensam matlagning och personligt inredda rum som man inte kan göra annat än stortrivas i. Dessutom upplåter hon ibland sitt pensionat till olika kurser, och nu har vi börjat prata om att jag kanske ska hålla en kurs här nästa år, och DET tror jag skulle vara alldeles, alldeles underbart. Så fundera på det du, kanske skulle du vilja hänga med? Titta in på länken ovan eller här, och låt dig frestas :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page