top of page

Twilight RAIN DANCE


Jag hoppas verkligen inte att jag ställer till med något nu, bara för att jag råkat göra en regndans i min art journal. Det är ju inte så att jag vill att de här underbart soliga dagarna ska upphöra, men ibland styr man inte riktigt över det som kommer ut.

Det här uppslaget gjorde jag häromdagen, utomhus i den värmande solen med collagebitarna fladdrande i vinden. Egentligen hade jag tänkt göra en undervattensbild, men det här var vad som tog form i stället. Och det är ju det som är grejen, eller en av dem, med det här sättet att arbeta – att bara hänga med i svängarna och liksom låta bilden (eller snarare det undermedvetna) styra över hur det ska bli. Det innebär dock att det kan bli lite kruxigt när man ska visa andra hur man gör. Det här uppslaget gjorde jag nämligen i samband med att några vänner ville att jag skulle lära dem tekniken. Nåja, även om jag gick bet så lyckades i alla fall de få till bilder med undervattenskänsla ;)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page