STÖRSTA motståndets lag

26 Jul 2016

 

Huvaligen. Ibland sitter en bild väldigt långt in. För några år sedan målade jag blommor i kubik och kvadrat, men liksom med de flesta andra motiv så kände jag en dag att nu fick det vara nog med blommor. Sedan dess har de inte fått något utrymme i mina bilder alls. Tills i vintras när jag fick en beställning - på en dahlia. Jisses.

 

Först trodde jag att det bara skulle vara att svänga ihop en bild, men ju mer jag försökte desto mer smet den där dahlian undan. Den ville helt enkelt inte fastna på papperet. Så då bestämde jag mig för att låta den ”mogna” ett tag. Och tiden den gick. Först för några veckor sedan, när beställaren försynt frågade hur det gick med dahlian, och samtidigt berättade att hon skulle flytta från stan snart, så fick jag eld i baken.

 

Återigen var det alltså en deadline som fick mig att vakna till liv. Det som tagit månader att komma igång med blev klart på ett kick. Naturligtvis. Det är det som är det fina med deadlines – det är först när det är skarpt läge som fokuset blir glasklart och koncentrationen total. Men alla får förstås inte den där kicken av deadlines. Det finns ju de som kan jobba med framförhållning också ;)

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com