top of page

Filar på nya KURSER

Jag har ännu inte spikat några datum för höstens kurser, men idag börjar min semester så jag hoppas få lite tid att att ägna mig åt det OCH åt att filura ut några nya kurser för er som är intresserade av en fortsättningskurs. Jag har tidigare nämnt storytelling och hur man kan bygga en liten historia eller saga genom att låta text och bild tillsammans föra en berättelse framåt, så om jag hinner med mig och känner mig mogen så kan det hända att det blir en kurs i storytelling art till hösten. Annars blir det väl senare, för temat ligger mig varmt om hjärtat, både ur ett konstnärligt och ett terapeutiskt perspektiv. Andra kursfunderingar jag har grundar sig på det här med sacred geometry, men inriktad på vår egen, personliga heliga geometri, eller hemliga geometri, om man så vill :) Så håll utkik efter mer information, jag filar vidare så länge. Och jo, jag kommer naturligtvis också att hålla en ”grundkurs” eller vad man ska kalla det, det vill säga den kursen som jag har hållit nu i vår. Sammanlagt riktar jag in mig på tre kurstillfällen under höstterminen, sedan får vi se om det bär eller brister.

Är du intresserad och vill hålla dig uppdaterad om datum och kursinnehåll – skriv upp dig på min sändlista. Eller, om du redan nu vill anmäla intresse för att delta i en kurs, ANMÄL DIG HÄR, och ange gärna vilken typ av kurs du är intresserad av (grund eller fortsättning).

Vill du vet mer om mina kurser art journaling? Kolla under fliken KURS och läs om tidigare kurser och se deltagares alster. Ha en underbar sommar! Victoria

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page