top of page

FULL fart mot sommaren

Nu är det ljuvligt! Kursen förra helgen var superkul och deltagarna gjorde fantastiska alster som du kan ta del av här under kursbilder. Dessutom har jag äntligen köpt en ny bil – min gamla pärla var helt slutkörd på grund av vanskötsel så nu har jag lovat att jag ska ta hand om den nya lite bättre. Vet dock inte riktigt hur det ska gå till, det är förenat med en nästan omänsklig ansträngning för mig att tvätta och underhålla en bil.

På lördag har jag vernissage i Mellanfjärden på ett ställe som heter Hamnmagasinet illsammans med nio andra konstnärer. Om du är i krokarna –passa på att göra en utflykt till detta fina, saltsänkta fiskeläge och titta på konst och kanske njuta av lite god mat på restaurangen :) Mellanfjärden ligger längs kusten ett par mil norr om Hudiksvall.

Inte nog med det – på onsdag drar jag till södra Frankrike för att gå en skrivkurs med den eminenta poeten och medmänniskan Bob Hansson. Det kommer nog att bli helt fantastiskt, inte minst för att jag har längtat efter att åka till Frankrike i så många år. Kursen som jag ska hålla på Runmarö i Stockholms skärgård i augusti är nu fulltecknad, men det går alltid att skriva upp sig på en reservlista – ett par deltagare brukar droppa av innan starten, har jag lärt mig, livet har ju ibland andra planer än de man tänkt sig. Till hösten kommer jag att köra igång med en rad nya kurser med förhoppningsvis lite olika teman. De ska jag klura över under sommaren och framåt augusti lär de dyka upp här på bloggen. Ha en härlig helg!

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page