top of page

Två återbud – två KURSPLATSER (fullt)

Jag har fått in två återbud på kurserna i april och maj – en plats på kursen i april och en plats på kursen i maj är nu därför lediga. Så passa på att anmäl dig – båda dessa kurser ges till extra billigt introduktionpris, 900 kronor. Läs mer om kurserna i art journaling här (april) och här (maj). UPPDATERING: Platserna är nu upptagna.

Bilden ovan kallar jag Dancing Eight – inspirerad av låten Cosmic Dancer av T-Rex. Jag lyssnade en hel del på dem när jag gjorde den. Gillar skarpt textraden ”I danced my self right out the womb – is it strange so dance so soon”. Det är med dåligt självförtroende – det kan faktiskt vara en bra grej – även om man har ett dåligt sådant – läs mer här!

Cosmic Dancer / Lyssna här!

I was dancing when I was twelve I was dancing when I was aaah I danced myself right out the womb Is it strange to dance so soon I danced myself right out the womb I was dancing when I was eight Is it strange to dance so late I danced myself into the tomb Is it strange to dance so soon I danced myself into the tomb Is it wrong to understand The fear that dwells inside a man What's it like to be a loon I liken it to a balloon I danced myself out of the womb Is it strange to dance so soon I danced myself into the tomb But when again once more I danced myself out of the womb Is it strange to dance so soon I danced myself out of the womb.

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page