top of page

En slags INVENTERING


art journal, mixed media, dogs

Egentligen hade jag tänkt måla monster, några av dem som jag har mött i mina drömmar, men den här gången var de helt enkelt inte tillgängliga. Men det är väl så med monster – de låter sig inte direkt ledas i koppel. Oavsett vad man tycker om sina mardrömmar så är monstren i dem oerhört fascinerande, spännande varelser som har mycket att berätta. Därför var min plan att börja utforska dem i mina bilder, men som sagt, de vore ju inte monster om de inte vore ljusskygga.

(Å andra sidan, nu när jag tänker efter så var just hundar förskräckliga monster under flera år av min uppväxt. På grund av några dåliga erfarenheter så var jag livrädd för hundar ända tills jag var i 20-årsåldern. Så det kan ju faktiskt hända att de hundar som dök upp på den här bilden ändå är en slags början av min monsterinventering. Jag börjar med de snällaste först. :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page