The Circle GAME

9 Mar 2016

 

Den här bilden gjorde jag för några veckor sedan, men just idag fick den mig att tänka på en dröm jag hade inatt – om transformation. Jag ska inte gå in på de psykedeliska detaljerna i drömmen, men den handlade om en ponny jag hade väldigt kär en gång och som i drömmen antog olika skepnader för att till sist gå itu och dö. Jag gjorde allt för att rädda den, utan att lyckas. Det bi som tog livet av min vän stack mig dessutom i pannan, men innan jag vaknade lyckades jag dra ut den smärtande gadden. Kanske var drömmen en slags sorgebearbetning över något som symboliseras av min älskade ponny.  Jag har inte hunnit analysera den riktigt än :)

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv