top of page

Sköna, sköna TYSTNAD

För ett par helger sedan var jag på en tyst retreat med långa meditationspass. Jag hade aldrig varit på någon tyst retreat förut så jag var lite nyfiken på hur det skulle gå. Det visade sig inte vara några svårigheter alls, åtminstone inte över en helg. Tvärtom så njöt jag av att slippa prata, och av att inte behöva fokusera på vad andra pratade om. Tystnaden gjorde det lätt och avslappnat att vara tillsammans med främmande människor eftersom det inte fanns några krav på att behöva berätta om sig själv eller ägna sig åt det sedvanliga sorterandet av folk i olika fack. Även om tystnaden var enkel så hade jag det dock lite jobbigare med meditationerna. Något tycktes börja lossna i mig och jag blev oerhört illamående. Följden blev att jag både njöt och led på samma gång. På söndagen var illamåendet över och jag fylldes jag av en enorm kärlek till mig själv och mina, som jag tyckte, fantastiska brister. Det var en fnittrig och glad energi som jag gärna skulle gå omkring med hela dagarna. För allt kändes med ens så otroligt lätt. Jag har så klart redan anmält mig till nästa retreat. När jag kom hem drömde jag om en tiger, och vad det betyder kan du läsa mer om i blogginlägget till vänster, för det resulterade i en bild. :)

senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page