top of page

Nu är det KURSDAGS (fullt!)

Oj! Den här kursen är redan fullbokad! Skriv upp dig på sändlistan om du vill veta när det blir fler kurstillfällen.

Sådärja, nu har jag bestämt ett datum för en pilotkurs i art journaling. Det blir näst sista helgen i april, det vill säga den 23-24 april. Lokalen vi ska hålla till i, Tors lokal, är en fin gammal samlingslokal som ligger vackert lantligt på norra Alnö. Priset är pressat till max eftersom det som sagt är en pilotkurs och ni som deltar är mina försökskaniner :)

Vill du vara med? Skynda dig att boka en plats!

Du behöver absolut inte ha några förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag kommer att lära ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden. Allt material som behövs kommer att finnas på plats, det enda du behöver ha med dig kläder som tål färgskvättar.

Yoga för att frigöra kreativiteten

Ta gärna på dig, eller ta med dig, mjukiskläder samt en varm filt – vi kommer nämligen att inleda de båda dagarna med ett skönt yogapass med övningar som ska hjälpa till att frigöra vår kreativitet. Yogalärare är Simone Högberg från Yogastudion.

Mat och fika

Jag fixar te och kaffe och lite smörgåsattiraljer och sånt, men lunch tar du med dig själv. Det finns ett fullt utrustat kök så det går bra att värma och hacka och skära. Tors lokal ligger cirka 1,2 kilometer från vandrarhemmet i Stornäset, så skulle någon ha lust att tillbringa även nätterna på Alnö så är det ett hett tips.

Tider

Vi börjar klockan 09.00 och håller på till 17.00 på lördag och till 16.00 på söndag. Har ni svårt att slita er på lördagen så går det så klart att sitta kvar och måla även på kvällen.

Program för helgen

Ett detaljerat program med helgens innehåll kommer längre fram – men övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden.

Kostnad

900 kronor kostar kalaset. Då ingår allt material, fika och två yogapass.

Klicka in dig på länken ovan och skriv in dina kontaktuppgifter i mejlet så hör jag av mig längre fram med mer information.

Vill du veta mer om Art Journaling innan du bestämmer dig?

Läs mer här och här och kolla lite på mina blogginlägg och googla runt – på Pinterest finns det mängder av pins om art journaling.

Om mig

Jag heter Victoria Engholm och bor på Alnö. Jag jobbar som skribent och deltidskonstnär och är utbildad bildtolkare. Jag fick nys om art journaling-metoden för snart två år sedan och slogs av vilken perfekt kombination den är av bildtolkning/bildterapi och konstutövande. Ett frö började gro och på den vägen är det....:)

Comments


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page