top of page

En SPÄNNANDE kurs

Jag har hoppat på en årslång e-kurs i art journaling som heter Life Book 2016. Varje vecka dimper det ned ett antal övningar och meditationer i postlådan som det bara kliar i fingrarna att få sätta igång med. Förutom huvudläraren Tam så deltar också en helt bunt med gästlärare, varav flera tillhör mina favoriter i art journaing. Jag hoppas och tror att jag kommer att lära mig massor under det här året – det har i alla fall börjat väldigt bra.

Det extrafina med den här kursen är att den, precis som jag är inne på, också fokuserar på den personliga utvecklingen i själva skapandeprocessen. Det gör det hela till ett dubbelt äventyr, förutom en massa tekniska skills så får jag jobba med mig själv och mina föreställningar på ett otroligt lustfullt sätt.

Kursen började den första januari, men är du nyfiken på hur den är upplagd kan du gå in och kolla här.

Comentarios


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page