Än är DET inte över


Från ena dagen till den andra. Från ångande värme till huttrande kyla. Hur snabbt kan det gå? Som en dyrkare av den den varma årstiden ger jag dock inte upp. Inte än.

För det första kan man ju titta på bilder från sommaren och återuppleva den där sköna känslan av svettiga dagar med svalkande bad. Här i kursgalleriet har jag nu lagt in några sådana – från den endagskurs jag höll i fina Haverö strömmar tillsammans med keramiker, konstnär och yogalärare Åsa Hellhoff, som yogade med oss. Då var det fiskar som stod på schemat och det blev sååå fina bilder. Värmen var tryckande men i Tullkvarnen var det ändå hyfsad temperatur. Och ljudet av forsande vatten var svalkande bara det. Så här i surströmmingstider passar det bra med en återblick.


För det andra så kan man förlänga sommaren genom att hänga med till södra Frankrike i början av oktober. Jodå, det finns på grund av återbud tre lediga platser, så passa på! Kanske blir det mer fiskbilder då. Eller guldbilder. Eller porträtt. Eller fabeldjur. Eller små, fina minikonstbilder....Vilka övningar skulle du gå igång på? Jag sitter just nu och planerar schemat för Frankrike så jag är öppen för förslag och önskemål. Du får förstås önska kursteman även om du inte följer med till Frankrike, för så klart blir det någon fler kurs här hemmavid i höst också. Jag har bara inte bestämt datum än.