top of page

Än är DET inte över


Från ena dagen till den andra. Från ångande värme till huttrande kyla. Hur snabbt kan det gå? Som en dyrkare av den den varma årstiden ger jag dock inte upp. Inte än.

För det första kan man ju titta på bilder från sommaren och återuppleva den där sköna känslan av svettiga dagar med svalkande bad. Här i kursgalleriet har jag nu lagt in några sådana – från den endagskurs jag höll i fina Haverö strömmar tillsammans med keramiker, konstnär och yogalärare Åsa Hellhoff, som yogade med oss. Då var det fiskar som stod på schemat och det blev sååå fina bilder. Värmen var tryckande men i Tullkvarnen var det ändå hyfsad temperatur. Och ljudet av forsande vatten var svalkande bara det. Så här i surströmmingstider passar det bra med en återblick.


För det andra så kan man förlänga sommaren genom att hänga med till södra Frankrike i början av oktober. Jodå, det finns på grund av återbud tre lediga platser, så passa på! Kanske blir det mer fiskbilder då. Eller guldbilder. Eller porträtt. Eller fabeldjur. Eller små, fina minikonstbilder....Vilka övningar skulle du gå igång på? Jag sitter just nu och planerar schemat för Frankrike så jag är öppen för förslag och önskemål. Du får förstås önska kursteman även om du inte följer med till Frankrike, för så klart blir det någon fler kurs här hemmavid i höst också. Jag har bara inte bestämt datum än.
För det tredje så kan man ju bara gilla läget och dyka huvudstupa in i en ny årstid i stället. Det kan man till exempel göra genom att ta sig ännu lite längre norrut där de så att säga ligger lite före. Eller vad sägs om en skön retreathelg i vackra Wången, som ligger mittemellan Östersund och Åre. I detta nu så planerar jag och fenomenala Åsa Hellhoff en helgkurs med yoga och skapande i mindfullt flow. Ingen stress, inga krav, bara skönt och inspirerande. Där erbjuds helpension, vackra rum i mysig pensionatsstil, bastu och badtunna och vacker natur. Kan man få en bättre start på vintern, va? Vi siktar på en helg i slutet av november, så höll ögonen öppna, för mer info om detta kommer snart.Har du några frågor om Frankrike, mejla mig på victoria.engholm@gmail.com.


Har du frågor om retreaten i Wången (eller säger man på Wången?) mejla mig victoria.engholm@gmail.com


Har du några andra önskemål, om till exempel kurser i höst? Tveka inte att höra av dig!
留言


senaste inlägg

arkiv   

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest Social Icon
bottom of page