top of page

porträtt på din personal

Det finns många sätt att presentera sin personal. Foton i halvprofil i alla ära, men varför inte sticka ut lite grand och låta personalporträtten avspegla såväl deras individuella personligheter som företagets anda? 

Jag gör porträtt i en mixed media- och collageteknik som ger det där lilla extra, det som gör att folk stannar upp och tittar en gång till. Personliga detaljer, färger och mönster kan ge en både inbjudande och inspirerande upplevelse till dina kunder.  

Med utgångspunkt från fotografier, några korta enkätfrågor alternativt en liten intervju, så skapar jag analoga, livfulla porträtt av dig och/eller dina medarbetare.

Pris på färdiga original cirka 25x 35 centimeter: 3 000 kr

Gör egna porträtt

Om ni vill göra det ännu personligare – boka en självporträttskurs och låt var och en göra sitt eget porträtt. Jag guidar steg för steg och hjälper er på vägen mot ett alldeles eget självporträtt. Ett annorlunda sätt att slå två flugor i en smäll – både en rolig och kreativ dag tillsammmans och ett porträttgalleri till kontoret/ arbetsplatsen. 

Pris från 10 000 kr. Kursen pågår en hel dag, kl 9 -17. Material och fika ingår, moms samt eventuell reseersättning tillkommer. Maxantal 10 personer. 

 

bottom of page