Vill du gå kurs?

För att delta i mina kurser behöver du inte ha några direkta förkunskaper, däremot en brinnande längtan efter att återupprätta kontakten med ditt lustfyllda skapande. Jag lär ut enkla tekniker som kan få vem som helst att göra hur underbara bilder som helst. Fokus ligger dock inte på den färdiga bilden, utan på själva processen. Att skapa är en helande aktivitet med den härliga bonusen att man har roligt under tiden, och jag lovar – övningarna kommer att göra så att du släpper rädslan för det vita papperet, gör den inre kritikern arbetslös och får dig att förlora greppet om tiden. Vissa av kurserna inleds dessutom med sköna yogapass.
 

Ha kursen hemma hos dig

Kurserna lägger jag ut här på bloggen när jag har inbokade datum, men du kan också välja att ha kurs på hemmaplan. För om du är sugen på att gå en kurs hos mig i art journaling men inte kan delta i mina ordinarie kurser så kan du dra ihop ett gäng så kommer jag hem till dig och håller kurs. Jag kan även tänka mig att resa en bit om vi kommer överens om resekostnader. På kursen bör det vara minst fem deltagare och du måste förstås ha tillräckligt med utrymme (stort bord) så att vi alla får plats att breda ut oss. Innan kursen bestämmer vi vilken typ av övning/övningar ni vill jobba med. Du som ”arrangerar” och drar ihop deltagare får förstås gå kursen gratis.

Du kan också boka en liten minikurs för speciella tillfällen – som till exempel  en möhippa, vänskapsaktivitet eller firande av annat slag. Ett kul sätt att göra något tillsammans.  Läs mer om hemma-hos-kurserna

Kostnad och avbokningsregler

Kurserna har olika priser, beroende på längd och innehåll och eventuell resa. Hör gärna av dig med en prisförfrågan. Prisexempel: En beställd kvällskurs på ca tre-fyra timmar för upp till tio personer kostar totalt 3 000 kr inklusive moms. Är ni tio personer blir det alltså 300 kronor per person. I priset inkluderas material och lättare fika. En helgkurs ligger mellan 1000 - 2 000 kronor per person beroende på vilken kurs det är, och om det är en eller två dagar. Kurser som innehåller extra material kan landa på en annan summa.

Anmälan är bindande, men kan överlåtas åt en annan person ifall du skulle få förhinder. Avbokning ska alltid ske skriftligt. Avbokar du
din kursplats tidigare än 4 veckor före kursstart debiteras ingen kursavgift. Om du däremot avbokar 4 – 2 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100% av kursavgiften.
Får du förhinder precis innan kursstarten debiteras du alltså, men  är välkommen att gå kursen vid ett senare tillfälle i mån av plats utan ytterligare kostnad.

Planerade kurser 2019

(Fylls på allt eftersom jag planerar in)

• Kuddworkshop i Sundsvall den 23-34 februari, Ateljén, Albäcksgatan 1A,

• Inner Circle i Sundsvall den 13-14 april

• Alla dina jag - inre porträtt den 27-28 april

• 28 maj-1 juni i södra Frankrike

• Kurs i Ånge i samarbete med Kulturbanken 2.0, 15-16 juni

• Öppen workshop hos SV-ART i Svartvik, Njurunda, 11 och 12 juli (gratis)

•  Öppen workshop i Ljusdal i samarbete med EstradLjusdal, Galleri Ladan 27 juli (gratis)
Öppen workshop hos SV-ART i Svartvik, Njurunda, 10 och 11 augusti (gratis)

• 17-18 augusti Runmarö, Stockholms skärgård

© 2023 by Glorify. Proudly created with Wix.com