top of page
r2CD6O2OQGysR0s0U2Xd7g.jpg

aktiviteter för företag

Om det är dags att prova något nytt att göra tillsammans på er arbetsplats, boka in en kort och rolig kurs i enkelt bildskapande. Perfekt att bryta av konferensen eller avdelningsdagen med. Utmaning, skratt och fina resultat utlovas. 
jag_2021.jpg
djurcollage_samlat.png

kuliga kurser för medarbetarna

Gör något annorlunda och roligt – skapa bilder tillsammans ett par timmar eller kanske en hel dag. Jag guidar – ni följer.

skapa tillsammans

Vill du engagera dina medarbetare en rolig aktivitet under en konferens, avdelningsdag, kick off eller vad det nu kan vara så har jag fint erbjudande. Under en workshop lär jag er att göra fina, knasiga och kreativa collage. Jag guidar steg för steg och ger er enkla uppgifter som alla klarar av att göra, ingen erfarenhet av att teckna eller måla behövs. 

​Att skapa tillsammans är en upplyftande sysselsättning som för med sig många skratt och en avslappnad stämning. Perfekt för att bryta av många timmar av långa möten, föreläsningar eller utbildning. Med den här metoden finns ingen plats för prestation eller press, istället handlar det om att få vila en stund i en kreativ bubbla och glädjas åt och förvånas över vad vi förmår skapa med enkla medel. 

alternativ

Vid en tvåtimmars kurs är det enkla collage av typen som du ser på bilden här ovan som vi jobbar med. Du kan också välja en 5-timmarskurs eller en hel dag, om det passar bättre. Eller varför inte låta personalgruppen jobba med till exempel egna självporträtt eller ett så kallat fabeldjur?  Fråga mig gärna efter fler bildexempel om du är nyfiken.

​pris och plats

Minst fem och max tio personer per grupp.

Material ingår i priset, moms och ev reseersättning tillkommer. Jag kan också ta emot er i min egen ateljé i Svartvik, Sundsvall. 

Pris från 5 000 kr. Hör gärna av dig med en prisförfrågan.

bottom of page