Rolig akivitet för företag

Skapa tillsammans

Vill du engagera dina medarbetare en rolig aktivitet under en konferens, avdelningsdag, kick off eller vad det nu kan vara så har jag fint erbjudande. Under en två timmars workshop så lär jag er att göra fina, knasiga och kreativa collage. Jag guidar steg för steg och ger er enkla uppgifter som alla klarar av att göra, ingen erfarenhet av att teckna eller måla behövs. 

Att skapa tillsammans är en upplyftande sysselsättning som för med sig många skratt och en avslappnad stämning. Perfekt för att bryta av många timmar av långa möten, föreläsningar eller utbildning. Med den här metoden finns ingen plats för prestation eller press, istället handlar det om att få vila en stund i en kreativ bubbla och glädjas åt och förvånas över vad vi förmår skapa med enkla medel. 

Vid en tvåtimmars kurs är det enkla collage av typen som du ser på bilden här intill som vi jobbar med. Jag kan också sätta ihop en längre kurs med ett mer komplicerat innehåll om så önskas. 

Pris och plats

Minst fem och max tio personer per grupp.

Material ingår i priset, moms och ev reseersättning tillkommer. Jag kan också ta emot er i min egen ateljé i Svartvik, Sundsvall. 

Pris från 5 000 kr. Hör gärna av dig med en prisförfrågan.

 

djurcollage_samlat.png
jag_2021.jpg