top of page

Konst på kuddar

Bilder behöver inte hänga på väggarna – de kan ju lika gärna ligga i soffan!  Så vad sägs om att hänga med på en workshop där vi gör motiv till kuddar, som sedan kan bli originella presenter eller som dekoration till våra egna hem. Och det roliga är att det finns så många möjligheter — du kan välja att göra ett mönster av ditt motiv, eller låta motivet pryda kudden 1:1 så att säga. Det är verkligen jättekul att testa sin bild i olika versioner på detta sätt. Se lite varianter som jag har lekt med här nedan.

 

I den här workshopen gör vi några olika bilder och sedan väljer du ut vilken av dina bilder du skulle vilja se som motiv på en kudde. Eller så kanske du vill göra kuddar av dem allihop, vem vet. Sedan scannar jag in bilderna och gör en gemensam beställning hos ett tygtryckeri som heter Elobina. Där både trycker de upp motiven och syr kuddarna. När kuddarna är klarade och levererade så kan du komma och hämta dem hos mig i ateljén, samt din bild som då är inramad och klar. Bara att gå hem och dekorera och fortsätta skapa på egen hand med de nya tekniker du lärt dig. Kul va! 

 

Du behöver absolut inga förkunskaper, jag guidar dig steg för steg i de olika övningarna. Det enda du behöver ha med dig är en längtan efter att återknyta kontakten med din kreativitet, som vi ju alla är utrustade med :)

 

Kommande kurstillfällen:

Sundsvall den 23-24 februari 2019, läs mer och anmäl dig här

Pris: 2 300 kr, inklusive moms, för båda dagarna. Vill du bara vara med en dag kostar det 1 200 kr. I priset ingår material, en kudde med ditt tryck och fika samt en bonus – rabattkupong hos Elobina på 15 procent nästa gång du beställer hos dem! Vill du beställa till fler kuddar tillkommer kostnad för detta, beroende på antal och storlek på kudden.

Skärmavbild 2019-01-13 kl. 16.05.54.png
kuddfågel.jpg
Skärmavbild 2019-01-13 kl. 16.24.33.png
Skärmavbild 2019-01-27 kl. 13.59.03.png
Skärmavbild 2019-01-27 kl. 13.54.58.png

Missa inga erbjudanden eller uppdateringar – gå med i vår sändlista.

bottom of page