Prispressad helgkurs i ÅNGE

31 May 2019

Igår tog jag mitt första dopp i havet! Underbart! och nej, det var inte i Sverige utan i Medelhavet. Jag har tillbringat den senaste veckan i Frankrike men nu är jag snart på väg hem igen, och då är det dags att ladda för kurs. Den 15-16 juni håller jag nämligen en helgkurs i Ånge, i samarbete med Kulturbanken. Det innebär att priset för kursen är väldigt lågt då det är subventionerat av Kulturbanken. Bra va! Endast 550 kronor kostar kursen, plus 100  kronor för medlemsskap i Kulturbanken, om du inte redan är det. Det finns några platser kvar, så om du du vill ha en kreativ uppstart för sommaren – skynda dig! :)

Här kan du läsa mer om kursen i FB-evenemanget. Anmälan kan du göra direkt till mig på victoria.engholm@gmail.com

 

Nu när juni är kommen så blir det också flytt till ny ateljé för min del. Jag kommer hädanefter att hålla till i Svartvik, cirka en mil utanför Sundsvall, i en kulturhistorisk miljö som är superfin. Under sommaren kommer jag och fem andra konstnärer att hålla öppna ateljéer och gratis prova-på-workshops enligt ett rullande schema. Jag återkommer med mer info om det när jag har installerat mig. 

 

Ha en skön helg!

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

November 21, 2019

October 30, 2019

Please reload

arkiv   

Please reload

Please reload