KURS den 6-7 maj

19 Apr 2017

Jag har tappat greppet om tiden, inser jag nu när jag ser att det inte är speciellt långt kvar till helgen den 6-7 maj. Och jag har fortfarande inte gått ut med någon riktig information om att jag ju hade tänkt ha kurs då. Men det ska jag och du är hjärtligt välkommen :)

 

På lördagen lär jag ut en collageteknik som är rolig att jobba med antingen i en art journal eller på löst blad. Vi börjar med att klippa och klistra för att sedan jobba fram bilden i lager på lager teknik med måleri och mer collage för att sedan avsluta med pricken över i:et - lite pennarbete ovanpå hela härligheten.

 

På söndagen blir det minikonst i form av små ”kort”, du ser exempel på de här ovan och nedan. Korten kan man sedan sammanfoga till en hel bild, rama in i småramar eller helt enkelt använda som kort, att ge bort eller kanske skriva affirmationer på. Det finns många möjligheter :)

 

Kika in på den här sidan så får du se fler exempel på vad vi ska göra, samt pris- och platsinformation och sådant. (Nu är det rätt länk :)

 


 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv