Späckad WORKSHOP

13 Dec 2016

Förra veckans julklappsworkshop blev en succé. Tre timmars intensivkurs en vanlig tisdagkväll var tydligen ett populärt koncept. Med några utrivna boksidor, tidningskorsord och presentpapper kan man komma långt. Men behöver ju faktiskt inte krångla till det så mycket. Och lagom till jul så fick deltagarna egenhändigt producerade julklappar att ge bort, om de nu vill göra det. Titta in på Kursbilder så får du se deras fina resultat!

Eftersom det var så många som ville gå, faktiskt fler än vad jag hade plats för, så kommer jag troligen att ge fler sådana här korta kvällskurser framöver, nästa år alltså. Så är du intresserad – håll utkik!

För övrigt är jag lite småsur idag. Kaninen på blogginlägget här intill har kommit bort på posten och kan alltså inte levereras till jul som det var tänkt. De vet inte ens om de kommer att hitta rätt på den någonsin.  Nåväl, det visar sig till slut. Och jag orkar nog inte sura så värst länge till. Det är så tråkigt.
 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv