En slags INVENTERING

29 Mar 2016

Egentligen hade jag tänkt måla monster, några av dem som jag har mött i mina drömmar, men den här gången var de helt enkelt inte tillgängliga. Men det är väl så med monster – de låter sig inte direkt ledas i koppel.

Oavsett vad man tycker om sina mardrömmar så är monstren i dem oerhört fascinerande, spännande varelser som har mycket att berätta. Därför var min plan att börja utforska dem i mina bilder, men som sagt, de vore ju inte monster om de inte vore ljusskygga.


(Å andra sidan, nu när jag tänker efter så var just hundar förskräckliga monster under flera år av min uppväxt. På grund av några dåliga erfarenheter så var jag livrädd för hundar ända tills jag var i 20-årsåldern. Så det kan ju faktiskt hända att de hundar som dök upp på den här bilden ändå är en slags början av min monsterinventering. Jag börjar med de snällaste först. :)

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv