Ny KURS på gång i maj

4 Mar 2016

Intresset för min kurs i art journaling i april blev stort – jättekul! Dessvärre fick inte alla som ville gå den plats. Därför funderar jag nu på att hålla en kurs till, i maj. Jag har dock inte spikat något datum än, det beror lite på när lokalen är ledig, men om du är intresserad av att delta så meddela mig via länken nedan. Det handlar alltså inte om någon bindande anmälan utan mer en intressekoll för att jag ska få ett hum om hur många det kan handla om.

 

Vill du veta mer om kursen – läs det här inlägget

 

Intresseanmälan: Ja, jag är intresserad av att delta i en kurs!
 

 

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon
senaste inlägg

April 24, 2020

March 17, 2020

February 2, 2020

January 29, 2020

January 3, 2020

December 9, 2019

December 1, 2019

Please reload

arkiv